struntprat.

sitter här med mina kära vänninor och målar naglarna, då ingår självklart massa struntprat. + massa snack inför nyår som nog blir lyckat :) imorgon börjar jag jobba, och gör det hela veckan. den här veckan har varit väldigt lyckat och mitt liv är verkligen påväg uppåt :)

jag tycker om dig lite sådär extra mkt :) <3

två dagar kvar :)

julafton är nära, och det är mys :) igår var jag i storstaden och kollade på ännu en dålig film. en skräck, och jag blev inte ens rädd, då har filmskaparna misslyckats ordentligt. men det var trevligt iaf :) idag blir det nog bara slappa, och sen träning ikväll :D tre veckor sen senast, och jag saknar verkligen det för badminton gör mig glad, och fredrik också :)

jag faller, faller, faller och faller. vid fel tillfällen, men nu tror jag det är försent. jag har redan fallit för långt ner <3

jullov :)

och det är underbart :) igår lekte jag med gustav och daniel, vi kollade på världens sämsta film och sen kom sara och underhöll oss lite. det var även ett pucko som hade stoppat granar i gustavs bil, tyckte lite synd om honom, även om det var kul :) 
och idag ska nog jag och sara åka till storstaden och kolla på en äcklig film. 

som jag troligtvis har nämnt innan är känslorna verkligen en berg-och-dal-bana. men vissa känslor kan man inte glömma bort och ibland kommer det vissa nya känslor. menmen, sånt är livet. lev som om varje dag vore den sista

förresten, det går inte att nå mig på mobilen för den har pajat! så om ni vill nå mig får ni ringa hem eller någonting.

ciao!

no idea.

jag vet verkligen ingenting, vad händer då och vad händer nu? ja, jag är som ett stort frågetecken.

idag tog jag sovmorgon, det behövdes verkligen, kan ändå inte vara med på hälsobanken pga att jag inte är helt frisk. det är sjukt, det har gått tre veckor, och jag har inte tränat på snart tre veckor, och jag villvillvill träna nu! men iaf, hängde med upp till träningen igår för hade ingenting att göra, och då var jag duktig och rensade bollar och städade skåpen, hoppas någon blir glad iaf :) idag är även sista riktiga skoldagen innan lovet, och jag har en lektion! yohoo :D

min kväll igår innehöll även mkt telefonsnack och smssnack :) vill bara säga att min granne är bra, och om ni undrar vilken så tror jag ni kan lista ut det. och även fredrik, han är kul och bra att prata med :) viking är även väldigt bra, på allt helt enkelt :) och s.u, tack för att du finns :)

men nu måste jag dra mig ur sängen och sticka till skolan för min sista lektion 2008 :D

ciao!

over.

slutslutslut. det är precis vad jag är och det är precis vad proven är innan lovet! idag är det tisdag. det blev en slapp helg som innehöll lite mys med vänner, och mys med julklappar. igår hade jag prov, även idag. men nu är det slut så nu har jag lov kan man ju säga :) har jobbat 6 timmar idag med och igår var det 5, jobbigt men pengar behövs alltid :)

om någon frågar hur det är? vad ska man svara, ska man säga den hemska sanningen eller ska man sätta på ett leende och svara att det är bra? just nu gör jag det andra alternativet. jag orkar inte, jag orkar inte förklara, jag orkar inte helt enkelt. så det är bara att sätta på ett leende och försöka att må bra!

snälla, du skulle inte kunna tänka på mig iaf?
bara låtsas att du kanske bryr dig?
jag vet att du kanske försöker.
men jag märker att det är inte är ett helhjärtat försök.
snälla, jag behöver dig!

huvudvärk.

och idag vaknar man med huvudvärk igen. jag vill verkligen inte bli sjuk! men idag är det lördag och jag ligger hemma och har det tråkigt, händer väl något ikväll iaf.

jag har en stor fråga: vad händer på nyår?

tänk om kärlek skulle vara lätt?
tänk om man skulle få det man ville?
tänk om man kunde styra känslor?
tänk om känslor skulle kunna vara besvarade?
tänk, tänk, tänk.
nej, vi måste leva i verkligheten.
i verkligheten får man inte tänka.


olycklig och lycklig på samma gång(?)

idag har varit en dag med blandade känslor, eller hela veckan kan man säga. jag är överlycklig för jag ska på coldplay :D och idag är jag även lycklig för jag har gjort mitt sista kemiprov i mitt liv, woho!

jag vill bara säga tack till viking, han är hur bra som helst och hjälper mig igenom allt och jag är så glad att jag har honom :) även tack till andra med, ni vet vilka ni är!
det är lite jobbigt just nu och jag vet att du inte kan göra något åt det men jag mår dåligt av det, men vi får försöka göra det bästa av situationen.

jag är lite rädd, eller väldigt rädd. jag tror att jag håller på att förlora en av mina absolut bästa kompisar, som förstår sig på mig hur bra som helst. vi är lika på något sätt och han gör mig alltid glad, bara jag hör namnet får jag ett leende på läpparna för jag tänker på alla bra minnen. okej, vi har väl inte gjort det så enkelt för oss alltid men det löste sig och jag vill ha tillbaka dig som jag hade förut! och nu när jag behöver dig som allra mest så finns du inte där. jag saknar dig fredrik! <3

tiden läker inga sår.

och heller inga sjukdomar. jag har världens huvudvärk och ont i mina bihålor, hoppas bara att det inte är inflammation, jag äter ju redan pencillin, det här är nog max otur!
men när man lever i mitt liv har man otur hela tiden. fast egentligen är det ju som jag brukar säga: Den tyngsta sorgen är att inse att vi själva är orsaken till alla våra motgångar jobbigt men sant.

denna vecka är jobbig som satan men det är positivt att det bara är 10 skoldagar kvar till lovet :)

det värsta just nu är att när jag väl trodde att jag var uppe på fötterna så kommer det ett stort slag i magen och man ligger där igen, och undrar hur länge men kommer orka.

heltutnyttjadochdum!

longlongdown.

nere, det är verkligen vad jag är. vad ska jag göra med mitt liv egentligen? allt prat om högskola, vad man ska bli när man blir stor, det är snart våran tur liksom. så snart ska jag nog göra ett av dom viktigaste valen i mitt liv, och jag är inte redo! det suger verkligen.

menmen, back to the reality. jag mår dåligt, är förkyld och känner fortfarande av lite av halsflussen, låter även som en kråka. det jobbiga är att skolan dödar mig just nu!
detta ska göras innan lovet:

* Engelskaprov
* Företagsekonomiprov
* Kemiprov
* Kort engelskaredovisning
* Kemilabb inlämning
* Matte diskretprov
* Bokrecension på en medeltidsbok

innan lovet, dom är sjuka, det är fasen 11 skoldagar kvar! helt sjukt, så om ni inte ser mig så har jag gått någonstans på grund av denna skiten.
men nu ska jag försöka ta tag i livet lite iaf. seeya!

Cause I'm far away
From everyting we knew
But all I see
Reminds me so 'bout you
Face to face
I'm a hopeless case
We go on and I pretend
Cause I'm far away


 


torsdag.

när jag vaknade idag var det snösnösnösnösnö! UNDERBART! snö är så himla bra, men kommer säkert töa bort lika fort. Men det var min glädje idag iaf. Hade fortfarande ont i halsen när jag vaknade men bestämde mig för att gå till skolan iaf och nu sitter jag här. blir ingen hälsobank, plugg istället. Idag ska jag bara plugga plugga och plugga. blir lite badmintonskola med, och på tisdag är det sista gången :) sen är det bara ett halvår kvar :D längtar till helgen som innebär jul.

Old feelings coming back.

sjukling.

har legat på samma ställe i samma soffa i samma hörn sen i söndags. det börjar faktiskt bli tråkigt och jag saknar skolan om jag ska vara ärlig. har säkert massa att ta igen nu så jag lär ju tröttna redan första dagen. men jag har nog kollat 5 filmer och massa vänner, det är väl det som är bra med att vara sjuk. har ingen feber idag iaf och fick pencillinet igår så kanske kan gå till skolan imon, iaf fredag annars missar jag för mkt!

helgen.
i fredags åkte jag med stina och jossan till anna på kändisparty eller var det var. det var väldigt kul tills ett pucko förstörde allting. på lördagen tog jag en rejäl sovmorgon för att sedan ta det lugnt och sen på bio med några tjejer, PATRIK 1,5, den var bra :) efter det blev det lite singstar och sen massa sömn som behövdes :) i söndags när jag vaknade var jag duktigt och åkte och gymmade, sen var det kalas hos farmor och sen julmarknad. mysig helg :)
men denna helgen kommer att bli mysigare med julhandling, julfest och träffa kompisar :)

jag vill bara tacka alla som ställer upp och försöker förstå, ni är bra :) <3

ciao!

RSS 2.0