hjärnan.

det är allt en konstig liten prick. den kan tänka så den knakar men ibland så är det helt tomt. min hjärna gör gärna lite både och, lite blandat. tankarna är alldeles för många, känslorna är alldeles för många och huvudvärken är alldeles för jobbig. men nu ska jag försöka sluta tänka och börja ta tag i allt. och det känns redan bättre :)

<3

trött.

idag är det måndag och jag har haft min första körlektion. väldigt nervöst men det gick helt ok :) har även varit och tränat, och sovit några timmar. annars har det inte hänt så värst mkt.
jag tänker alldeles för mycket tror jag, jag ska inte tänka på det men tillbaka kommer det såklart. besviken kallas det.

nu ska jag krypa upp i min kalla säng.

puss <3

Ne-yo.

han gör mig lycklig en dag som denna. när solen skiner behövs det bara lite underbar musik så att man blir glad. när jag och stina tog oss en liten promenad igår efter skolan så kom vi på att solen gör att man blir gladare på något sätt, det är skönt :) och nu när solen har börjat skina tror jag att lärarna i skolan har blivit gladare också för jag har inga läxor alls. lite spanskaglosor och ett matteprov är allt som är kvar nu innan lovet, och det är inte mycket. men eftersom det bara är 11 dagar kvar till lovet finns det inte så många tillfällen att ha läxor till. jag är även lite stressad för att projektarbetets ideskiss ska vara inlämnad innan lovet och sjukt nervös för att min första körlektion ska också klaras av. men det får gå som det går, övning ger färdighet.
men nu måste jag städa, det är trist, så underhållning välkomnas :)


puss <3

bra början.

på en bra helg, hoppas jag.
eftersom jag har huset för mig själv i helgen var vi några styckna igår och hade det trevligt. kvällens huvudaktivitet var att supa ner gustav, det var ganska kul, iaf när han vaknade idag på morgonen och frågade vad han hade gjort :)
men det var trevligt med folket och det var mysigt inatt.
idag vet jag inte vad som händer, städning antar jag, handboll och sen får vi se vad kvällen blir till. inatt får jag väl sitta uppe och vänta på daniel som kommer hem sent.

nu ska jag ta tag i mitt liv!
puss <3

ny vecka.

och en väldigt härlig sådan! slutade 20 över 1 igår, halv 1 idag. har inga lektioner imorgon och slutar 11 på torsdag :) fredag är dock en vanligt lång dag men det kan man väl klara :)
igår var jag och tränade, det gick väl sådär med foten. men förhoppningsvis kan jag träna upp den så jag kan spela på km och örebro :)

men jag får väl göra som alla andra, snacka om melodifestivalfiasko! snälla, snälla. nej, du är helt knäpp, ska inte lyssna på musik mer om hon vinner hela skiten! (jag lär ångra att jag skrev det här).

nu har jag inget mer att skriva om, ska åka till mys och sova där inatt eftersom det inte är någon skola imon :) <3

puss!

skön vecka :)

ganska mjukstart nu när skolan börjar. slutade halv två i måndags, halv ett idag, börjar halv två imon och på torsdag, det är riktigt skönt :)
men igår var jag väldigt duktig. lagade mat, städade, packade upp massa grejer, pluggade även i cirka tre timmar, efter att även har fixat med tvätten var jag värd en film :) jag kollade på twilight och den var helt ok, jag hade förväntat mig mer, men den går att kolla på fler gånger eftersom edward/cedric är så oerhört snygg.
idag var det iaf badmintonskolan, och den gick helt ok. känns lite konstigt eftersom jag inte hållt i ett rack på två veckor men efter ett tag träffade till och med jag bollen. min fot vet jag däremot inte hur det är med, ska börja träna upp den nu och hoppas på det bästa. vill bara tillbaka och hålla i ett rack. och jag saknar fredrik något enormt.

love can be a game, are you playing it?

Puss!

praktiken över.

skönt på ett sätt, men dåligt på ett annat. skolan börjar imorgon, man vill ju träffa kompisarna men skolarbetet lockar ju inte precis. jag har ju varit uppe i örebro nu i en vecka, det började bra med gulliga småkusiner och gulliga barn på förskolan :) men på tisdagkvällen kände jag mig konstig och såklart blev jag sjuk, så låg hemma onsdag-fredag. lite småsegt men sånt är livet, kom hem i fredags och helgen har bestått av trysilåterträff och 50-års fest. och nu har jag ingen röst kvar alls, låter som en kråka och hostar som en.. jag vet inte vad.

nu orkar jag inte skriva mer, ska försöka hitta på något att göra ikväll :)

puss <3

RSS 2.0