underbara göteborg!

sitter just nu i min kusins lägenhet efter god mat och en heldag med shopping! har handlat upp ca 2 studiebidrag så plånboken mår inte så bra, men däremot jag!
ändå så hittade jag och syster några affärer som vi inte hade gått in i och vi var väldig trötta, så det blir nog lite mer imorgon :)
jag ska ta kort på allt och visa senare, nu måste jag gå för snart börjar desperata hemmafruarna.
något dåligt är det ju att vara här, saknar ju såklart min älskling <3

ciao!

loooov !

nu är det höstlov! och imorgon ska jag fara iväg med min syster till göteborg för att hälsa på kusin och massa, massa shopping! det blir nog trevlans :)

min helg har iaf varit riktigt bra :) i fredags så åkte jag tåg till nässjö, mötte älskling och vi åkte tåg hem till honom, när vi kom till kaxholmen åt vi och gjorde oss i ordning lite, sedan bar det iväg till en fest, kalles kompis jocke som hade, det var väldigt trevligt, väldigt roligt folk :) efter det åkte vi hem till kalle och kollade film, en annan kompis från nässjö som hette mattis var också med, helskön människa! jag sov nästan hela filmen men den verkade bra, wanted hette den. när filmen var slut gick vi och la oss. upp tidigt på morgonen för att skjutsa mattis till tåget, och sedan var vi på a6 en stund med, inhandlade ett par stövlar. sen åkte vi hem till mig och hade det kul, på kvällen var vi i kalles lägenhet med oliver och ulrik, trevligt, synd att jag var så sjukt trött bara. eftersom jag var så trött gick vi och la oss vid elva tiden, alltså tiotiden med den nya tiden, och vaknade av att mamma ringde vid tjugo i tolv. vi fick lite panik eftersom kalle hade samling kvart i tolv, hans mobil dog på natten så alarmet funkade inte heller. men han hann iaf :) så jag åkte och kollade på matchen och sen umgicks jag med min sötnos :)

nu ska jag sluta babbla, ska ju upp tidigt imorgon med, ha det bra :)

du är bäst! <3

ciao!

torsdag.

sitter på programmeringen som vanligt, och vi gör ju ändå inte så mycket så man kan ju sitta här :)
igår var det onsdag vilket betyder sovmorgon till tio i tolv, helt underbart! att en sån liten sak kan göra att man får en underbar dag. kollade på en film på förmiddagen "what happens in vegas", rekommenderar den starkt.
sen på eftermiddagen gjorde jag inte så mycket, pluggade och träning på kvällen ") och jag hade inte ont!
i tisdags iaf var jag jätteduktig :) jag hade inget för mig så gick upp till kalles lägenhet, slappade lite och sen städade jag! gick sedan hela vägen hem och städade och pluggade (Y) bra jobbat tycker jag!

idag blir det i alla fall massa plugg, utvecklinssamtal och badmintonskolan, om jag har tur hinner jag träffa sötnos med :) men nu ska jag dra mig för förstår typ ingenting på det här programmet.
förresten, om det är någon som kan mycket om bloggar och sådant får de gärna kontakta mig, vill få det lite bättre :)

ciao!

onsdag.

Welcome to my freakshow
This is who I am.


.

Den här gången är jag säker, den här gången har jag lärt mig.
Jag vill inte förlora igen.



k <3


helgen slut.

the end helt enkelt, på en alldeles underbar helg :D
i fredags var det träffa kalle någon timma, sen hem och fixa inför morgondagen, blev även lite tv-tittande med oliver och ulrik :) lördag, upp vid kvart i sju, åka halv åtta, sitta i en bil en timma och sen komma till tranås och träffa alla som bästa, och spela badminton. gick dock inte så bra för min del, men spelade bra och såg det mer som ett träningspass eftersom det var en klass högre än vad jag egentligen spelar så. men det är klart man blir lite sur eftersom jag typ sträckte mig i baksidan av låret, men dum som jag är fortsätter jag och det gjorde ondare. men efter tranås åkte jag hem till kalle, men var så fruktansvärt trött så åkte hem nästan direkt och sov. sen idag kom kalle till mig vid sju, hämtade daniel tjugo över och sen var det bil i en timma igen, men väl i tranås var det tre väldigt täta matcher, spelade i princip hela tiden, och det gick inte så bra, vi spelade kasst helt enkelt. men iaf, en dubbel i slutet med, bättre en förväntat men förlust även där. så känns väldigt bra att ha åkt till tranås i två dagar och inte vunnit en match "/ menmen, efter det åkte jag och kalle och köpte lite mat och sen till hans sommarstuga och satt på bryggan och åt, riktigt mysigt och kallt! sedan bar det i väg till kaxholmen och hans föräldrar (eller hans egentliga hem), det var trevligt och träffa dom, sen var det tåg hem och nu ligger jag här helt död. ska nog sova snart om jag ska orka morgondagen faktiskt.

dagens mest spelade låt: Coldplay - The Scientist

<3


nu är det verkligen höst,

på riktigt, idag när jag kom hem fick jag för mig att jag skulle göra varm oboy och mysa, så det blev mys med oboy, grädde och clementin och massa tända ljus :) jag vet egentligen inte vad jag tycker om hösten, den är lite kall, men nu är den mysig, så jag får stå neutral i den frågan.

idag fick jag reda på att sävsjö var typ sveriges bästa skola (?), jag fattar ingenting, vad kan dom fått det ifrån frågar sig alla, och jag kan inte annat än att hålla med, men men, världen är rund och allt kan hända.

en fråga till, om det är någon som har hört låten human med the killers, dom sjunger nämligen : Are we human or are we dancer? vad betyder dancer i detta sammanhang, något som jag tänkt på i några dar, men ingen vet.

tranås i helgen :D ciao!



har jag inte en underbart söt fjortispojkvän? haha,
 jag vet att han kommer döda mig nu men jag var tvungen :)




tisdag.

sitter på datalektion igen. och vet inte vad jag ska skriva om, julia säger att jag ska skriva om livet, men jag har väl inget liv då eftersom jag inte vet vad jag ska skriva.
igår var det måndag, slutade tidigt, så åkte hem, åkte till kalle, åkte till eve. där skulle vi planera våran skidresa, men det blir troligen ingenting nu "/
det var iaf träning på kvällen, det var mycket kul! för badminton är det bästa jag vet :D

måste rekommendera några låtar, dom kan vara gamla men är riktigt bra iaf!
Markus krunegård - Jag är en vampyr
Nomy - Cocaine
The Killers - Human
Three doors down - Be like that


ciao!

och nu är helgen redan slut.

och som vanligt bara rinner dom tre bästa dagarna i veckan ut i sanden.
igårkväll fick jag och min far åka och hämta kalle eftersom han fastnade i nässjö, han kollade nämligen fel datum på tåget det smartot. och då var det film och mys som gällde, sen somnade vi typ, och så orkade inte han gå hem sen så han sov här, mysmysmys!
vaknade idag och såg att det var 45 min kvar till hans samling så började få lite panik, men det ordnade sig :)
så när han åkt gjorde jag mig i ordning, pluggade lite matte och sen upp till hallen för att kolla innebandy, och efter det blev det handboll. sen åkte jag och älskling hem till mig och åt, sen blev det träning för min del och åka till vetlanda för hans del.
imorgon är det måndag, ny vecka, nya möjligheter!

ciao!

helg!

idag är det lördag och jag gör ingenting. jag har träffat linn på förmiddagen och det var väldigt trevligt :)
jag väntar på att kalle ska komma hem från hv, och det lär ju dröja ett tag eftersom matchen börjar typ nu :/

igår var det fredag, flummigt i skolan, och julia, hur mycket du än tjatar kommer du aldrig att få basket ;)
sen på eftermiddagen kom sötnos, och vi lekte, sen var det träning en timma, sen leka med sötnos igen.
vi åkte till vetlanda och tog med oss erik, det var väl inte så kul såvi åkte hem och mös istället :)


han är underbar <3

ciao!


 

underbara(!) torsdag.

idag är det torsdag morgon och programmering som vanligt. idag blir det pluggpluggplugg, har engelskaprov imon och måste nog börja öva. jag saknar sötnos med, men han kommer troligtvis till mig idag :D

igår var det träning, men jag kunde inte vara med, fick så jäkla ont i mina benhinnor. min kropp vill nog inte att jag ska idrotta, jag får ont överallt verkligen. men jag vill ju träna för badminton är det bästa som finns, så känns lite jobbigt när man bara skadar sig hela tiden.

kärleken är underbar <3


ciao!

hela världen är så underbar om man är korkad, dum och glad.

är låten som just nu spelas hela tiden, den är bäst helt enkelt!
idag är det onsdag vilket betyder sovmorgon till tolv, spanska och svenskaföredrag. det var en helt ok dag :)
snart måste jag sätta mig och plugga på engelskaprovet vi har på fredag, och jag måste verkligen börja ta skolan mer seriöst.

om en timma blir det fika med tjejerna, helt perfekt, ni är så bra och man blir alltid lika glad :D
nu måste jag kolla hur mycket pengar jag har (inte mycket antagligen) för ska beställa lite kläder och skor. så ha det bra alla!

och kärlek är det bästa som finns!


ciao!

huvudvärk och trötthet.

är det inte en typisk tisdag ? jo, med huvudvärk och trötthet, alltid! men ska snart åka hem när den här datalektionen är slut. hemma blir det plugg, och sen badmintonskolan och sen plugg och kanske lite innebandy, den som lever får se ;)

idag är det ingen vanlig dag för idag är det ellens födelsedag, hurrahurrahurra! haha, grattis sis, jag saknar dig <3

imorgon ska iaf jag ta en lång sovmorgon och sen skola någon timme och sen blir det såklart plugg igen, usch!
kommer nog bilder från helgen ikväll med :)

nu måste jag gå så att jag fattar lite av det vi ska ha på provet, ha det bra!

kalle är bäst! <3


ciao!

perfekt!

sen jag skrev blogg sist har verkligen mitt liv varit toppen, allt har bara flutit på :)
i fredags blev det mys med kalle innan han åkte hem, sen blev det tv och packning.
lördagen började inte så bra, vi kom i väg för sent och jag hade världens huvudvärk, men den släppte när vi kom fram :) vi var ju och tävlade i mariestad i helgen, så efter två och en halvtimmar bilresa var det skönt att sträcka på sig! när vi kom fram fick jag reda på att jag fick wo på första matchen, både bra och dåligt. men jag umgicks med trevligt folk som alice och therece :) sen spelade vi på hela dagen och det gick okej, två förluster och tre vinster för min del :)
sen var det ju dags att äta och det fick bli mcdonkan eftersom kl var typ 11 och allt annat var stängt. så vi kände oss lite feta till jocke kommer med två plusmenyer + någon hamburgare, usch!
men efter donkan åkte vi "hem" till gympasalen och skulle sova, vi somnade tillslut efter mycket stönande och en trevlig pratstund :)
söndag, och världens träningsvärk, usch, jag måste verkligen börja stretcha, vaknar upp och åker och köper frulle :)
sen blev det spel, mycket bra spel för våran del. det hela slutade bra med vinst i mixeden och vinst i dubbeln :)
sen blev det hemfärd och sedan träffa mys en stund. tack för en trevlig helg, och fredrik, du är bra vännen <3

idag är det måndag vilket innebär matteprov, gick okej helt enkelt, inte dåligt och inte bra. men efter skolan åkte jag hem till kalle och hade det trevligt :) jag har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjort den här helgen, och särskilt idag, jag kommer ha träningsvärk i magmusklerna imon :P
men nu måste jag sova lite, imon är det ju skola igen! :/

k som i kärleken <3

torsdagmorgon.

och programmering, vilket betyder att jag är helt lost :P men ska till hälsobanken och spela fotboll sen, får väl tackla av mig lite där. sen blir det lång håltimma och tillslut matte :)

igår var det onsdag och ingen skola! så jag tog sovmorgon, kollade en film och tog bussen till vetlanda för lite shopping :) köpte lite smått och gott, sen träffade jag sötnos som har sin apu där, sen tog bussen hem med trevliga människor och åkte och tränade. det gick rätt bra och träffade lilla therece! längtar verkligen till helgen och maif :)


k som i kärlek <3

RSS 2.0