måndag.

ny vecka, ny start säger många. vet tyvärr inte om jag kan hålla med om det, samma tankar som förra veckan, samma träningsvärk som igår och samma humör helt enkelt. måndagar brukar vara helt okej men idag var det förjävligt rent ut sagt, jag vill bara försvinna. skolan tar död på mig, jag har ont överallt, och det finns inget positivt helt enkelt. var uppe och tränade lite innan, det var det som gjorde mig glad idag för att badminton är kul. en annan sak som gör mig glad är att kolla på vänner, det är den absolut bästa tv-serien som finns och man blir alltid lika glad när man hittar ett avsnitt man inte sett :) men som sagt så tror jag att jag är nere i någon sorts svacka och jag hoppas att den blir bättre snart för det känns som om svackan har varit för länge nu. kan man inte ta en time out från livet? det skulle vara alldeles underbart.

vad gör man när allt går snett?
när allt inte går som man vill?
när man inte har lust till någonting?
när tankarna dödar en inifrån?
hur vet man när man inte orkar längre?

sanningen är svår att ta.

vem sa att det skulle vara lätt?
lätt att vara ensam,
det är mycket lättare när man är två
men kärlek är inte lätt
kärlek är svårt.
vem sa att det skulle vara lätt?
lätt att vara ensam
det är mycket lättare när man har någon och dela allt med
men vänskap är inte lätt
vänskap är svårt.
undra när allt kommer bli lätt?
svaret är aldrig.


<3

jag vill bara säga tack till alla vänner som alltid ställer upp, ni är bra :) <3

lasse lindh vet precis hur det känns.
nu är jag ensam igen, nu är jag ensam igen.
för vi var två om rummet och två om sinnet men en om längtan tillbaks. <3

:/

Hur kunde det bli så här fel?

Det skulle ju alltid vara du och jag..

Vi skulle ju visa varandra världen och inget fick nånsin komma mellan oss.

Men nånting kommer alltid i mellan och någon slutar alltid älska först.

Men varför kan det aldrig vara jag?

Satan vad ont det gör, när du sårar mig som bara du kan

och du känner varje skrymsle, varje vrå av mitt hjärta

och du missar inte en chans att ta igen för allt

och dom som säger att tiden läker alla sår dom ljuger

jag kommer att sakna dig <3


nackspärr.

och usch vad det är hemsk. har nog aldrig haft det på riktigt innan, det är sjukt vad man känner dig handikappad. jag känner mig som en stel pinne som bara går runt och inte gör någonting. fast jag borde ju såklart plugga eftersom vi har en lärare som packar på oss massa jävla skit! lite är redan gjort men det är nog mycket kvar.
så nu ska jag dra mig bort och göra skiten så jag slipper den sen, blir ju ingen träning för mig ikväll på grund av nacken :( blääää! men längtar till helgen för då är det tävling här hemma :D

varför ska känslorna alltid spöka ?

söndag.

ligger här i min säng och ska nog sätta på en film, det är väl det man har att göra på söndagar, förutom plugg, men det orkar jag inte med. min helg har varit bra, har varit hos kalle i princip hela helgen, filmmys i fredags, träffa småkussarna i lördags och sen tv-spel och lite så på kvällen, var även hos axel och sara en stund, hoppas dom får det bra i thailand. vaknade upp i famnen på sötnos, vilket är underbart, och sen åkte jag ut till mormor och morfar för middag och säga hejdå till dom små. sen så har jag faktiskt hunnit med att övningsköra lite :)
imon är det skola..

ciao!

torsdag.

idag är det torsdag som betyder att det snart är helg igen, efterlängtat även om jag inte har något speciellt planerat :) det blir ju så när allt inte riktigt blir som man tror :/   just nu tar allt död på mig, har mycket skola och det ända jag gör är att fastna i prisonbreak hela tiden. det är lite jobbigt men pb är sjukt bra !

Hur mycket oftare blir man inte stucken av en ros än bränd av en nässla ?



.

livet kan verkligen förändras helt på bara några timmar..


<3

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

<3



kärlek är det bästa som finns
tack för allt du gör
du gör mig lycklig
<3

torsdag.

sitter på programmeringen och slöar. snart är det hälsobanken, men är så tråkigt att gå ut, ska cykla upp til hallen, och det är inte så spännande nu när snön är borta. snö är verkligen bra :)
har inte så mycket att säga,
jo, att min pojkvän är världens bästa och gulligaste!

ciao!

.

ensam glädje är halv glädje
ensam sorg är dubbel sorg
<3

slut på lovet!

och det har varit lite smått stressande, men ändå så skönt.
måndag-onsdag spenderades ju som sagt i göteborg, trevligt och shopping behövdes verkligen! :)
kom hem på onsdag kväll, somnade snabbt, upp på torsdagen för att jobba, och fredagen likadant.
jobbar ju på posten och det var mycket på fredagen så kände mig lite smått stressad, slutade tio över fyra och skulle med tåget femöverhalvfem så det var bara att hem och packa och byta om. åkte upp till huskvarna där kalle och hans syster stina hämtade mig, hem till honom och ta det lugnt, somnade väldigt tidigt. sen jobbade kalle på lördagen och han började vid halv 6 eller någonting, jag sov såklart, var hur trött som helst. vaknar av att stina kommer ner och säger " julia, nu har jag gjort chokladmousse till oss," och det är man ju sugen på när man vaknar. tog mig iaf upp och åt frukost och sen satte jag och stina på en film. efter ett tag gjorde vi oss i ordning och hann till och med äta med allihopa innan kalle kom hem, efter maten och packningen åkte vi iväg till huskvarna igen för att ta tåget hem. väl hemma blev det tv-spel med oliver (lego-indiana jones). det var kul :)
framåt kvällen kom hang och hämtade mig och vi åkte vidare till mig för att hämta kläder och vidare till stina för att göra oss i ordning. det var fest hos carl, så efter många om och men åkte vi till vrigstad och hade det trevligt. när alla sedan drog vidare till kultan åkte jag hem till kalle och fortsatte spela och sov där med massa mys :)

idag har jag träffat emelie! det var roligt eftersom det var sålänge sen, och jag har verkligen saknat dig, det jobbiga är att nu kommer det säkert ta massa lång tid innan vi träffas nästa gång. men hon är iaf superbra! :)

idag har jag även varit superduktig och haft en storstädning i rummet som betyder: vanlig städning, städning i klädlådor, rensning i garderob, lägga undan dom flesta sommarplaggen och städning i ett litet förråd. så när jag och emelie var ute och gick tyckte jag att jag förtjänade en godispåse :)

och imorgon börjar skolan igen, usch, man får ångest, men jag ahr räknat ut att det bara är 7 veckor kvar till jullovet, alltså bara 35 skoldagar :) (Y) men nu ska jag ta och dra mig till sängen och somna tidigt!


det får bli en übersnygg bild på mich und
 meine lieblich för att han är bäst <3

göteborgsköpen!



gul tröja: Vero moda
jeans: JC
skor: Din sko
Gubbyxor: Monki
Klänning: Cubus, en likadan svart med
Kjol: Rut m.fl
Halsduk+mössa: h&m
+ massa smink :)


RSS 2.0