kärlek är för dom.

idag är det lördag och klockan är redan halv ett, jag ligger fortfarande i sängen och åt nyss frukost. idag vet jag inte vad som händer, hoppas på att få åka till daniel, men han mådde inte så bra och vet inte om jag vill bli sjuk nu. annars blir det väl mys hemma. imorgon åker jag ju till mina småkusiner i örebro för att vara på praktik där en vecka :) det ska bli riktigt kul och spännande.

igår slutade jag tidigt och tog med mig viking hem för massa prat. det är verkligen trevligt och det är synd att han bor så långt borta, men det var iaf väldigt kul att träffas :) sen tog jag det bara lugnt framför tvn med en liten powernap. på kvällen gick jag upp till stina med jossan, det blev spel, chokladmousse och många,många skratt. ibland är det väldigt skönt när man är så trött att man verkligen skrattar åt allt. men en liten tjejkväll sådär är väldigt kul :)

idag åkte ju fredrik och dom till borås, och jag fick inte hänga med! eller jag insåg det själv eftersom min fot fortfarande var som en köttbulle igår. menmen, det är bara ta nya tag och hoppas på att man får börja träna om sisådär två veckor. usch, det är lång tid, men man måste ju ta det lugnt så man inte skadar sig mer.

just det, rubriken är för thåströms nya låt som är värd att lyssna på :)

jag saknar söt <3


skit!

idag är det nästan två veckor sen jag skrev sist. ojojoj, tiden går fort när man har roligt. jag var i trysil hela lovet och det var perfekt och helt underbart, kan inte skriva för antar att det inte är så intressant att veta av alla vurpor och väckningar. men veckan var den bästa på länge och alla hjärtans dag avslutade ett perfekt lov med badminton och daniel :)

den här veckan har vi praktik, jag är i hägneskolan åk 4 (även matte med några 3:or, 5:or och 6:or) och det är väldigt trevligt. man är ju helt död när man kommer hem men det får man väl tåla. väldigt roliga och snälla barn och trevlig personal, nyttigt med lite nytt och inte sitta med samma böcker veckorna in och veckorna ut.

även för mig är olyckan framme ibland. igår när jag skulle cykla till praktiken gick jag nerför trappan utanför dörren, och där var den, olyckan alltså. felkliv med foten och ledbandet blev uttänjt, alltså illa stukning, vilket betydde en haltande julia med lindad fot. det kändes bättre idag men fortfarande lindad och lite ont. detta betyder att jag troligtvis inte kan hänga med till borås i helgen! :( måste typ ske ett mirakel eller någonting, jag vill verkligen! helvete.

jag saknar dig! <3

packning m.m.

idag är det torsdag och bara två dagar kvar till vi åker :D eftersom jag bara hade en lektion idag var jag lite busig och stannade hemma för en behövlig sovmorgon. efter det stack jag ner till jossan för omfärgning, det blev lyckat så tack! sen dess har jag kollat igenom lite vad jag ska ha med mig och ikväll blir det nog packning och bullbakning. känner mig inte så taggad för träning så stannar nog hemma, det är skönt att bara vara hemma någon kväll i veckan.
igår var jag och stina och solade, sen blev det lite stress för jag skulle upp till backen. men väl där hade jag det väldigt trevligt, efter 2 timmar där bar det av till träning och fredrik var väldigt gullig och skjutsade på mig :) kul träning med endast 4 pers, hemma vid halv elva efter lite prat i bilen. dusch, data och sova. fullspäckad men rolig dag :)

I'm never sure of anything with you
I hope you feel the way I do

tisdag 2.

idag fick det bli två inlägg men det kompletterar ju till imon, för hinner troligtvis inte skriva något då. idag var jag i vetlanda, köpte lite smått som linne, två koftor, byxor, smycken och en ipod :) så har just lagt in massa låtar, fattar typ ingenting men det löser sig nog :)
nu blir det bara mindre och mindre tid kvar till trysil med, det är bra. hann tyvärr inte packa något idag så destomer att göra imorgon. för så blir det skola, plugg?, baka bullar, packa, backen, träna och städa. det kommer bli en lång dag. så det är skönt att man slutar vid 9 tiden på torsdag!

nu ska jag försöka somna med min underbara musik i öronen, just nu spelas Anna Ternheim förfullt.

cutie :) <3

tisdag.

och nu är det bara 4 dagar kvar till trysil. B.E.A.utiful!
och den här veckan är ganska slapp skolvecka, har väl bara några glosor. men det får jag tyvärr ta igen sen för efter lovet är det redan mycket och det lär bli mer. men nu ska vi njuta av nuet och i eftermiddag ska jag mor och kanske syster åka till vetlanda för att inhandla lite behövligt. efter det ska jag nog börja packa lite smått till lördag, blir väl även lite vänner ikväll, kanske till och med det sista avsnittet. usch, då finns det inga mer, hemskt! men har kollat på alla avsnitt sen nyår och det känns lite nördigt. men låt mig vara en nörd, jag tycker ändå att vänner är bäst :)

idag börjar ju även skidvm, så det finns mycket och kolla på på tv, det tycker vi om! och när det är sport är det ju bara underbart. hoppas det går bra för svenskarna och några medaljer får man ju hoppas på!

idag skulle vi egentligen haft beeptest på idrotten, men våran lärare var inte där så det slapp vi, ganska skönt faktiskt. fast hade faktiskt förberett mig bra och har inga skador, så det var väl lite synd på ett sätt. men nu ska jag sluta babbla och försöka hänga med lite på lektionen!

you're the best <3

..

när fredrik fotade :)

vinterbild!

helg!

och nu är den redan slut! men bra var den :)

i fredags så åkte jag på fotbollscup i bodafors, resultaten är väl inte så superbra men kul var det. när det var slut kom grabbarna och hämtade oss och vi åkte till sävsjö för att festa, efter lite kul och lite tråkigt blev det sängen ganska snabbt. vaknade, tog det lugnt och sen blev det ut till viktor. så jag, jossan, viktor och daniel hade en lugn kväll med rock band och matlagande. efter att jag somnat i soffan under en film åkte vi hem och sov i sängen istället :)
idag blev det sovmorgon och sen när jag kom hem vännertittande och lär bli det ända till träningen ikväll.

ska bara säga att min vän fredrik edh är hur bra som helst och man kan verkligen lita på honom :) <3

likeyou <3

RSS 2.0