datalektion.

sitter på en datalektion nu, det ända vi gör är typ bdb och bloggen, haha :P
idag ska jag hem, ta det lugnt, åka till badmintonskolan och sen hem och slappa, blir nog lite plugg med.

igår åkte jag hem från skolan med sara, så när kalle kom till mig var vi tvungna att gå och hämta min cykel på skolan, och det är långt! sen cyklade vi hem till honom, sen hem till mig och sen upp till träningen, badminton är alltid lika kul :D

är det inte konstigt att allt börjar på k ?

mysig helg :)

idag är det söndag, och söndagar hinner man verkligen allt på, har redan städat, sorterat kläder, pluggat och sovit och ändå är bara klockan halv två. vad gör man på en söndag? jo, allt det jag räknat upp, sen blire nog mer plugg och sen kalle en stund :)

kan berätta lite om min helg eftersom jag inte hunnit det innan. fredag, vilket betyder tjurdag för mig, verkligen, eftersom vi hade kemiprov, och jag fattade ingenting så välkommen mitt första ig!
men dagen blev bättre, träning och sen kom sötnos till mig, vi lagade mat, kollade film och hade det allmänt trevligt :)

sen var det lördag, som betyder att jag får gå upp klockan kvart över sju, göra mig i ordning, packa, och sen åka bil i två och en halv timme, vi spelade nämligen seriespel nere i christianstad. åkte dit, spelade en match, vann!, skulle spela en till, men vi fick wo. kändes lite surt att åka ända ner till blekinge för att spela en match på en kvart, men dagen var bra ändå, för folket jag var där med är bäst! sen när jag kom hem blev det upp till kalle, film och massa mys! :)

just nu känns allt bara konstigt, jag kanske har gjort fel, men hur skulle jag kunna veta det? det ända jag kan säga är förlåt.

ciao!

skolan.

sitter just nu på programmeringen, i jämte julia som är så rolig, vi är typ helt lost, som vanligt. så mikael är som vanligt snäll och hjälper oss :)
igår hann jag inte skriva något för var hos kalle och pluggade och mycket skratt, och sen var det träning. jag säger bara en sak "18-åring dog av pluggande" haha, du är rolig ;)
på träningen var det rätt lugnt, fast gick inget bra för mig så var lite sur, men det gick över. på kvällen var det plugg som gällde, usch säger jag bara, kemi är verkligen det värsta som finns, nu ångrar man att man går nv faktiskt. idag får jag nog sitta hela dagen för förstår ingenting.
men nu ska jag dra mig till hälsobanken och spela tennis i denna kyla.

du är bra :) <3

.

idag har jag verkligen inget liv, så lägger in två inlägg. var nyss uppe i sporthallen, beställde en kjol och två tröjor :) och nu ligger man här framför dumburken när man egentligen behöver göra kemi. denna kemi, den är hemsk, det känns verkligen som mitt första ig är påväg här, jag fattar ingenting verkligen, usch!

eftersom jag har tråkigt:

var det en tjej eller en kille som ringde dig senast?
Kille

vad står det i ditt femte sms?
3-2 till hv! Ja! haha, kyss
vem ringde dig senast?
kalle

vad har du för bakgrundsbild på din mobil?
en temabakgrundsbild

vilket språk är din mobil på?
Svenska

vad heter din ringsignal?
Elden - Lars Winnerbäck
hur många sms har du i din inkorg?
46

vad står det i ditt översta sms och vem är det i från?
3-3 :) från kalle

vad står det i ditt sms längst ner och vem är det i från?
hinner inte gymma idag :/ men vi ses ju på träningen :) puss. det är från fredrik

vad står det i ditt tredje sms uppifrån och vem är det i från?
Nu, plexiglaset sprack, så det blev paus :) vadå? det är från kalle

hur många sms har du i kategorin "skickat".
ingen aning.
vem är din 13:e kontakt?
Carl
är din 20:e kontakten en av dina bästa vänner?

Ellen, ja <3
har du varit i hop med nr 1?
Albert, nej.

vad har din mobil för färg?
röd och guld

slutligen, var detta testet ett av de roligaste?
nej, men hade inget för mig :P

och så ska jag säga igen att du är söt :)


skola, gym och slapp.

idag var jag i skolan, som alla andra dagar, fast idag var det ingen vanlig dag för idag var det skolfoto, usch! men förhoppningsvis slutade det lyckligt. efter skolan blev det att gymma med kalle, det var trevligt :) hade även en pratstund med kajsa, och vi måste verkligen tagga nu tjejer ;) men sen direkt efter gymmet iaf, åkte jag upp till hallen och mina små barn, i badmintonskolan. när jag kom hem pluggade jag lite, och nu ligger jag här och tycker jag har varit duktig idag. ikväll ska jag även upp till hallen och kolla kläder o sånt till badmintonen. :)

du är söt :) <3

pluggmåndag.

idag är det måndag och jag måste plugga, men såklart ligger jag här och segar, får väl ta tag i mitt liv snart, det behövs verkligen. kom nyss hem från kalle där vi såg en av dom bästa filmerna i världen, a walk to remember, gråter nästan varje gång. men det var trevligt och tack för maten :) min dag har varit seg, men slutade tidigt så det räddade dagen, ikväll blir det träning, wihoo!
imorgon är det skolfoto, och jag kommer väl bli lika ful som vanligt, jag hatar verkligen det, plus att vi tar det efter idrotten imon, blä!


jag saknar sara, hon gör mig glad :)



love is in the air <3

seg dag.

idag är det söndag, vilket betyder för min del sova, bakis och slappa.
igår vare lite fest hos bästa jossan, det var fun. gick även till kalle och där var det med roligt folk, tack alla för en bra kväll! förutom viktor och viktor som jag aldrig mer ska festa med mer ;)

just nu är hela mitt liv som en berg-och-dalbana. igår va det precis när backen är slut och man är lättad en stund, tills nästa backe kommer och man blir rädd igen. men hela natten var bara en skön nerförsbacke iaf, vissa fattar nog ;)

du är söt <3

tröttdag.

idag är det fredag och jag är helt slut. skolan dödar mig, jag hade matteprov igår och det gick åt helvete så är fortfarande lite sur faktiskt. men idag var det skola som vanligt, börjar med engelska, sen kemi (som vi har prov i nästa vecka och jag fattar ingenting) sen lunch och sen naturkunskap och tillsist spanska. men idag hade vi håltimma på spanskan så slutade tidigare, och eftersom vi fick typ översvämmning i vårat klassrum på naturkunskapen fick vi sluta tidigare, det var skönt. åkte hem och satte på en film som jag snart ska kolla klart på, sen var det träning, wihooo! äntligen får jag träna igen, men det var bara spel idag, det gick både bra och dåligt. nu ligger jag här och ska snart hoppa in i duschen, ikväll vet jag inte vad som händer faktiskt. väntar på att bästis ska ringa bara, haha :P

imorgon är det lördag och det betyder match för min del, sedan vet jag inte, är lite festsugen faktiskt, men får se vad tjejerna säger. jag säger bara att om nyår blir som planerat blire bäst! <3

allt är bara komplicerat.


städdag.

idag är det torsdag. dagen började med programmering och jag och julia sitter som vanligt som frågetecken, men för ovanlighetens skull klarade vi det bra idag, du är rolig du ;) sen var det hälsobanken och jag var ute och gick med folket, det var kul, men kallt, så jag gjorde helt rätt i att ta mössa och vantar :) sen var det matteprov tyvärr, och det gick inte bra, jag är så arg för tror jag gjorde så mycket fel! efter det så åkte jag hem, tog det lite lugnt för att förbereda mig för barnen. men badmintonskolan gick bra även om vi var många, men när man kommer hem känner man verkligen att luften är slut.

imorgon är det fredag, som betyder helg :D det blir väl träning och lite smått, lördag är det match och sen pokerkväll med som bästa! söndag blir väl slappdag som vanligt. men nu ska jag fortsätta droga musik och knarka lakrisal!

varför ger du mig dubbla budskap? <3

ciao!

nästansjuk.

igår var det tisdag och så var jag sjuk, på riktigt faktiskt, typ första gången på ett år. så jag låg hemma och gjorde verkligen inte ett skit, bara låg typ. men idag mådde jag iaf lite bättre så jag bestämde mig att det blev skola, kunde typ inte prata idag på morgonen bara, men efter ett tag blev det bättre men nu låter jag som en kråka igen. men nu ska jag berätta lite om min dag.
dagen började med att anton cyklar utan mig (bra början) men kom till skolan efter att ha cyklat den långa vägen själv. då hade vi körkortsteori, och julia och anders bara mobbade mig (iofs var jag inte så smart) men dagen fortsatte med företagsekonomi med samma knäppa men roliga personer :) där verkade vi lite ytliga men vi hade det kul iaf! sen vart det en kort spanska och sen svenska. vi ska ha olika grupper som ska arbeta om typ medeltiden och sånt och jag kom verkligen i världens bästa grupp och vi ska göra en teater, guuud vad jag längtar! eller inte.
men efter skolan hängde josse med hem, vi var lite tjejiga av oss en stund med massa prat och måla naglarna, sen gick vi ut för att gå, det var kul, avslutade dagen i sporthallen med ögongodis ;) men är verkligen glad att gamla tider är tillbaka josse, tack för att du finns <3

nu ligger jag här och pluggar lite matte för jag har prov imon, lite segt men det funkar :)
just det, hoppas krantz har det bra nu i vimmlet av folk till underbar musik, och anders och julia, ni får ha det bra imon. även om julia inte var så snäll mot mig och min farmor i sin blogg så ska jag bara säga, ja, jag tycker om dig med ;) 

ciao!
ursäkta mig, men lasse är bäst!


Du kan få mig hur lätt som helst
något så simpelt som att du håller mig hårt,
blås på det onda, ta bort allting svårt <3

sötnos, du är bra <3

 

<3

idag slutade jag redan vid halv två så begav mig hemåt och la mig framför tv:n, kände att jag inte mådde så bra så somnade där i 2 timmar, kändes som feber och kunde typ inte svälja, men efter lite mat och ipren gick allt bättre. efter lite pluggande bestämde jag mig för att träna eftersom badminton är det bästa som finns (vilket som egentligen inte är så smart med halsont) och det gick väl bra. men nu känner jag att hela min hals är igensvullen så det var nog inte så smart att träna.

nu ligger jag här och ska nog sova för att orka med morgondagen. kom in för en liten stund sen så har bara varit en snabbis i duschen, satt nämligen ute och pratade med fredrik :) blev visst en timme, men det är alltid lika trevligt, du är bäst <3

jag saknar dig, jag saknar oss <3

ciao!


 

kusinvitamin!

i helgen har vi haft en släktträff, väldigt trveligt att träffa dom små söta kusinerna och sysslingarna! men just nu är jag helt slut, orkar knappt stå upp så får väl gå och lägga mig snart :P blir iaf träning ikväll för min del, har blivit tjock nu av all mat och fika mormor jämt bjuder på. imorgon är det skola igen och mest matte faktiskt, det är bra för jag måste öva inför provet jag har på torsdag, annars kommer det inte sluta lyckligt. det är träning imon, wiiihooo! badminton är bäst och jag får träffa fredrik med :D

jag har börjat irretera mig på en sak, varför sänder man inte paralympics lika mycket som man sänder vanligt os? dom som är med i paralympics är ju nästan lika bra och det är ju till och med dom som gör bättre resultat än dom i vanliga os. jag menar handikappade är väl lika bra som inte handikappade, om inte bättre? jag blir bara så förbannad, är ju typ bara ett sammandrag på kvällen, varför inte visa lika mycket av paralympics som vanliga os?

man ska aldrig säga aldrig.

ciao!

helg!

äntligen är det helg, det man längtat efter hela veckan :) och kvällen har varit på en fotbollsplan, hade match innan, resultatet är bra, 2-2, men min insats är verkligen 'bläää'. båda målen var mitt fel så säg inget annat!

helgen iaf består av en släktträff kan man säga, mina underbara småkusiner kommer hit! och jag får träffa några sysslingar jag aldrig träffat innan så det ska bli kul. fast skulle hellre velat festa eller något istället, eller myst ;)
dagen idag bestod iaf av skola som var seg engelska, tråkig kemi och en naturkunskap som vi bara kollade film typ, slutade 20 över 1 iaf :) så direkt efter jag hade slutat åkte jag med min kära mor till vetlanda för att shoppa lite, och det var nödvändigt! köpte en typ gul t-shirt, ett par svarta chinos, hårspray, deo, mascara, nagelfil, handcreme och nagellack :)

ska snart sova för jag är helt slut, skolan tar verkligen död på en!


söta kusin!

ciao!

trött och seg.

idag är det torsdag och det är inte direkt min favoritdag, den går såååå segt bara, men idag gick den iaf lite fort, för fort nästan. direkt efter skolan åkte jag ner till jossan och färgade mitt hår, det blev super! tack så mkt, du är bra <3
efter det var det bara hem och äta, sen direkt till träningen, och det gick bra med mitt knä :) träningen gick väl sådär, var lite segt i slutet men annars helt ok. när jag kom hem gick jag rakt in i duschen, sen har jag suttit här i nån timme, det lär ju bli mer, har en kemilabrapport som ska in imon och jag har knappt börjat så lär nog få sitta här hela natten lång tyvärr, underhåll mig tack!

imon är det match, tagga!

There's nothing we can do about
The things we have to do without
The only way to feel again
Is let love in

<3

:/

just nu skulle jag nog legat nyduschad, färdigtränad och glad, om det inte vore för att jag är en klant!
det var nämligen så att på matchen igår så glidtacklade jag en, hon drog typ med min fot och fick hennes knä på mitt, så idag kunde jag knappt gå, bra jobbat julia! (Y)
men nu ligger jag iaf och kollar på underbara top model och skriver lite.

imon är det badmintonträning, men såklart missar jag den pga knät, men går nog ner och slår lite iaf så jag blir lite glad, det blir nog mys imon med <3

skulle bara säga att du kan inte skylla allt på mig, det kan du verkligen inte, du gjorde något som var minst lika dumt om inte mer, blir bara så jävla irreterad på dig, okej, jag vet att jag gjorde fel, men jag ångrar det, det hoppas jag att du förstår. men självklart nu när allt nästan är glömt ska du komma och ta upp det igen, jag orkar helt enkelt inte!


What you feel is what you are
And what you are is beautiful
Oh May, do you wanna get married
Or run away

jagsaknardig!<3


skön måndag :)

ligger just nu framför tv:n och datorn, det är riktigt skönt. slutade vid elva idag, så ska nog sova innan jag börjar tagga inför matchen. i skolan idag hade jag bara matte, så det var en helt ok dag, det värsta var att jag kom på att det enda jag behöver under en dag i skolan är min miniräknare och anders, haha ;)
ska börja tagga för matchen snart, det kommer troligen inte gå så bra eftersom dom är typ serieledare o vi ligger typ sist :O haha, men är glad iaf, lalala. va nere i hallen och spelade lite badminton igår med så det är nog därför jag är glad, skulle inte klara en vecka utan det.
just nu känns livet faktiskt bra och det vill jag tacka mina underbara vänner för, ni är bäst !
fest i helgen?

So close no matter how far
Couldn't be much more from the heart
Forever trust in who we are
And nothing else matters


Remember the times ? <3


ciao

trött söndag.

söndagar är verkligen den segaste och den mest tråkiga dagen i veckan, det är ingenting som händer, och bara tanken av att skolan börjar imorgon igen är hemsk. Idag är nästan alla hemma och dom flesta ligger eller sitter nog framför datorn, undra om man kunde ta bort söndagar? Fast då skulle det iofs inte finnas någon dag för allt som just nu behöver göras, plugg, städning, träning, duschning och mera plugg. Skolan har verkligen börjat på riktigt efter några veckors slapp, allt är i gång igen efter den underbara sommaren och det känns inte bra. Nej, nu ska jag ta och sluta klaga och vara lite mer positiv. Imon har jag match och det är kul även om vi inte kommer att vinna, imon får man träffa alla kompisar igen, och imon är det träning, som jag missar! det är inte bra, men får träna på onsdag, och badminton får mig att må bra :)

Helgen har varit väldigt trevlig faktiskt, i fredags var det myys med fotbollslaget med många skratt, efter det var jag och kollade läget lite hos Anton, det blev att sova där med mycketmycket mys :)
Igår sov jag nästan bort hela dagen, men på kvällen hade jag det trevligt med tjejerna, även om vi såg världens sämsta film, men vi åt oss tjocka på chips, dip, hamburgare och godis, så det var mums!

nu ska jag sluta babbla och pallra mig neråt och kolla film, :)

varför ska kärlek vara något så svårt?

ciao!

RSS 2.0