..

den här veckan tog jag mig i kragen och skaffade mig en facebook. misstag eller inte, det får vi väl se. jag förstår inte alls mycket på den sidan och ångrar mig lite, men efter julias tjat så blir man ju nästan tvungen.

idag har jag varit duktig igen. gymmet, solning, duschning, städning, pluggning och vännerkollning :) helt underbart liv jag lever egentligen, bara en person som fattas och gärna lite mindre skolarbete.

http://se.youtube.com/watch?v=7G17KLS4EEw
underbar låt av damien rice!

konfirmation.

idag konfirmerades min lilla kusin gustav och det har varit en trevlig dag med släkten och många skratt :)
jag har börjat tycka om nu när alla vintersporter börjar för hela lördagen och söndagen består av slalom,längskidor m.m, vilket betyder att man kan ligga hela dan i soffan och kolla på tv. inte för att jag tror det är så bra för skolan och kroppen men ibland måste man ta det lugnt.

nu har jag en fråga till: ska jag skaffa facebook? :)


kärlek <3

f.r.i.e.n.d.s

7 bokstäver som gör en glad :) idag har jag en vänner-dag, har redan kollat på 8 avsnitt och det lär bli fler. jag måste även ta tag i mina skolarbeten, känner att jag börjar slappna av igen och det får inte hända. jag ska nå mina betyg och när det är klart kan jag bara ta det lugnt.
nu är bara den stora frågan: vad ska man göra efter studenten?
ännu en fråga, fast lite mindre sådan: vad ska jag vara på min praktik?

nu är det inte alls lång tid kvar till trysil, idag är det exakt två veckor kvar tills man sitter i bussen och har kommit halvvägs till detta underbara ställe. snowboard hela dagarna och umgås med vänner är självklars det bästa :) kyla, snö och vind i ansiktet, underbara väder. hade lust att åka i våran lilla backe idag med men vädret var inte det bästa så det får vänta.

igår var jag hos jossan på kvällen och det blev tv och kortspel. idag blir det nog en slapp-dag med vänner och gymmet om jag orkar resa mig från soffan, och om någon hänger med mig också. träningen måste också börjas ta på allvar eftersom jag får ont i knäna måste jag träna upp dom och massa annat.
så nu får jag väl börja ta tag i mitt liv, börja plugga och börja träna. det gäller ju att sätta upp mål! :)
men nu ska jag sluta babbla och ta mig något att äta.

idag vill jag även säga grattis till Emelie Wikström som är så himla bra. hon ska nämligen få tävla i världscupen med dom allra bästa. och det är där hon hör hemma, så lycka till nu, du är saknad <3

saknar sötnos <3

träningsdag.

idag blir det mycket träning och hoppas på att min höft håller :) snart är det hälsobanken med handboll, efter det gymmet och ikväll fotboll.
igår hade jag en ta-hand-om-mig-själv-dag. vilket inkluderade pluggning, träning, solning, duschning och fix med naglar, behövdes verkligen allting!
förutom alla mina träningar idag blir det en mattelektion, badmintonskolan och mera plugg. så idag är jag faktiskt väldigt upptagen, på riktigt :) kanske inte ens hinner kolla på ett vänneravsnitt, oj, då är man verkligen upptagen!

nu är det bara hoppas på hultsfred och längta till coldplay.
trysillappen kom även igår och på lördag är det bara två veckor kvar, nu taggar vi ! :D

sötnos är bra <3

och ännu en sak.

THE KILLERS KOMMER PÅ HULTSFRED :D NÅGON SOM SKA MED? :D

vänner.

jag måste bara säga, vänner är bäst :D kollade i cirka 4 timmar igår, blir nog några idag med :)

du är söt <3

badmintonhelg :)

helt underbart! ligger helt sliten och trött så det blir nog ingen lång kväll.
min helg har väl varit bra iaf :)
lördag:
vaknade vid halv åtta för att gå upp och laga mat och packa lite smått, gick upp till stina och vi drog iväg i värnamo med anna i baksätet också. första matchen var en singel mot anna som gick bra och jag vann, nästa match var mot stina och jag förlorade en jämn match. sen vann jag en till och förlorade en till. men blev till slut tvåa efter set-räkning. det är kul att det är jämnt iaf :) kom hem vid halvt tio på kvällen så efter lite fixande med mat osv till söndagen blev det sängen.
söndag:
vaknade samma tid men gick idag bort till arne och åkte med honom. började spela mixed och den gick skit. sen blev det en till och efter ganska så mycket otur förlorade vi en väldigt jämn match. sedan blev det dubbel med stina och vi vann semin. sen blev det en sista mixed och den förlorade vi med, även en jämn match där med. så var det bara en dubbelfinal kvar. vi spelade sjukt bra och jämna bollar var det, och tillslut vann vi :D
så helgen slutade med ett guld och ett silver :)

nu kollar jag på handbollen, sen blir det nog sängen tidigt om man ska orka gå till skolan imon. kan man inte bara få hoppa över en dag någongång ibland? det vore skönt.

saknar dig <3

l.w :)

lars winnerbäck, att bara höra namnet gör mig glad. han är underbart bra helt enkelt! kollade på det som gick på ettan igår om honom, satt och grät och rös i slutet för det var så bra. hans texter är helt underbara och låtarna gör en både glad och ledsen, hans verk är helt enkelt perfekta! så kärlek till honom :)

något annat som är bra just nu är att det bara är 7 månader och 7 dagar till coldplay :D
och det är bara 23 dagar kvar till trysil :D
och det är bara 2 dagar kvar till värnamo :D
så just nu är allt bra, allt är bra :)
känns konstigt att säga men allt är heltenkelt bra :)
mitt liv ser helt enkelt ljust ut :)

you're so cute <3

duktig tisdag :)

idag har jag bestämt mig för att försöka vara lite duktig, direkt efter skolan blir det gymmet, efter det blir det hem och läsa min svenskabok. när jag även har städat mitt rum så har jag gjort mig förtjänt till att kolla på några vänneravsnitt.
vänner, det styr verkligen mitt liv nu, har kollat typ 45 timmar på det och har ändå hälften kvar. menmen, är det underbart så är det :)

något annat underbart är badminton, jag har inte kunnat träna för fullt på längelänge för sjukdomar hit och dit. men igår kunde jag äntligen träna för fullt och samma sak blir det imon och på fredag, för på lördag och söndag är det tävling i värnamo. och det är efterlängtat, får spela denna underbara sport + träffa nästan alla underbara vänner :)

du är söt, gullet <3

sjukt trött.

söndagkväll och trött som vanligt. idag har jag bara sovit. vaknade vid halv ett, låg i soffan till fyra, somnade igen och vaknade halv sex. så jag gick upp och åkt och tränade, blev lite längre än vad jag gjorde men när man tränat i två och en halv timme känner man sig duktig efter :) kvällen igår var trevlig, med mat och sen spel med tjejerna.
linnea, 090822 :D
imon blir det skola och sen plugg, har inte gjort någonting i helgen så får ju skylla mig själv.

jag saknar söt <3

lördag.

idag är det lördag och första skolveckan klar :) igår blev det träning, backen och sen leka med stina, vi hämtade även viktor och daniel i sandsjöbaden, väldigt gulligt faktiskt :) sen blev det mys med vänner såklart.
idag blev det väckning vid halv elva för vi skulle till backen vid ett, men efter många om och men så hängde inte daniel med så jag fick åka med stina och viktor, men det var kul det också :) ikväll kommer krantzarna hit, och sen blir det kanske lite fler tjejor. imorgon hoppas jag på backen igen :) ska dra ner och fixa massa nu.

PUSS, vad du är söt !<3

skolstart.

och jag är sjukt trött. tur att det bara är två dagar kvar till lov iaf :) gårdagen blev backen på förmiddagen, vänner hela eftermiddagen och träning på kvällen. det var skönt efter att ha fått vila i cirka tre veckor. idag blir det nog gymmet en stund igen, måste även lämna in min mobil. ikväll är det nog vänner som gäller igen :) i helgen hoppas vi på pokerkväll och fredag blir det träning och backen :D
mitt lov har varit sjukt bra. trodde inte att man kunde få det så bra, men släkten gör en glad under julen och nyår var lyckat :D har inte ägnat en sekund åt skolan, är nog därför lovet har varit bra :)

relax, take your time <3

trötthet.

efter att ha somnat cirka en timma efter hockeyn slutade inatt är man ganska trött. men jag hade det kul :) idag har det varit slapp, lite gym faktiskt med :) imon blir det backen :D och nu snöar det :D jag verkligen älskar vintern!

jag förstår mig inte på folk, låt andra leva sina egna liv, utan att klaga så mycket och döma någon efter det man hört? det funkar inte, jag har säkert också gjort det men jag har lärt mig nu att vissa situationer försöker man bara göra det bästa av och det går inte bra. men vad ska man göra? ångra det kan man ju göra, men det finns ju inget man kan göra åt det efterråt. så snälla, sluta snacka så mycket skit!


årets första inlägg.

nyår blev väldigt lyckat tycker jag, även efter några incidenter, men dom slutade ju som tur var lyckligt också. jag har som sagt jobbat måndag, tisdag och fredag, alltid bra med pengar men jäkligt kallt att vara ute och cykla i 4½ timme. annars har det inte hänt så mkt, har blivit mycket vännertittande :) i torsdags var även stina och sara här igen och det blev singstar för hela slanten. i fredags blev det sovmorgon och sen en film hos daniel :) idag ska jag väl börja med att gå upp, sen blir det slapp, hockey?, och fotbollsfika. och vet ni vad jag sak göra imorgon? SHOPPA :D nu när det är rea och allt, me like.
men nu ska jag ta och kolla lite mer på vänner.

sötnos <3


RSS 2.0